Med anledning av den situation vi befinner oss i pga Coronaviruset kommer vi att göra vissa justeringar av öppettider. Flera butiker håller öppet precis som vanligt, medan några tillfälligt har avvikande öppettider.

Bakgrunden är att många människor undviker offentliga platser. Som köpcentrum känner vi givetvis av denna förändring. Våra butiker behöver få möjlighet att effektivisera sina resurser och vara livskraftiga även när vi tagit oss igenom denna situation.

Här hittar du information om Citykompaniets öppettider. Enskilda butiker, restauranger och caféer i CK kan ha avvikande öppettider just nu. Vill du komma i kontakt med våra butiker, restauranger och caféer, se länkar under “Butiker” i huvudmenyn.

Vi vill förtydliga att våra besökare fortsatt kan känna sig trygga när de besöker Citykompaniet. Vi har utökat våra städrutiner och lägger extra fokus på avtorkning av kontaktytor så som knappar, handtag och räcken samt WC.

Vi fortsätter givetvis att följa utvecklingen och riktlinjer från myndigheter dagligen, och kommer att vidta de åtgärder som krävs även framöver. Tillsammans backar vi Skellefteå.